Hond At Aquaphor - Wat Nu?

Onze harige vrienden staan erom bekend dat ze op dingen kauwen die ze niet zouden moeten kauwen. Hoe irritant het ook is voor de baasjes, ze kunnen ook bedreigend zijn voor de hond.

Aquaphor is een op aardolie gebaseerd product dat is gemaakt van bijproducten van aardolie. Dus als uw hond snuift en een hoeveelheid Aquaphor heeft ingenomen, moet u zich dan ergens zorgen over maken?

De bijwerkingen van deze ondeugende daad zullen afhangen van de consumptiehoeveelheden. In dit artikel worden de mogelijke risico’s van Aquaphor besproken, evenals de stappen die u kunt nemen om uw huisdier te beschermen.

Dog At Aquphor Is Aquaphor Giftig Voor Honden?

Aquaphor is een soortgelijk product als vaseline. Beide zijn vaseline gemaakt van aardoliebijproducten.

Vaseline is een goede huidbeschermer voor de droge huid. Evenzo is Aquaphor een genezende zalf die gunstig is voor hetzelfde doel. Het vormt een beschermende laag op de huid om vochtverlies te voorkomen.

Maar het verschil tussen de twee is dat terwijl vaseline 100% vaseline is, Aquaphor slechts 41% vaseline is. Andere ingrediënten zijn minerale olie, ceresine en lanolinealcohol.

Uw hond heeft ook Aquaphor en alle andere ingrediënten ingenomen. Deze kunnen dus een bedreiging vormen voor de gezondheid van uw hond, vooral als deze allergisch is voor een van deze.

Aquaphor is over het algemeen niet giftig voor honden. Uw hond hoeft maar een kleine hoeveelheid Aquaphor te likken.

Omdat het een olieachtig aardolieproduct is, zal de maag van de hond het niet kunnen afbreken. Het wordt via de ontlasting weggespoeld met het afvalmateriaal.

De enige grote complicatie die u zult zien met Aquaphor is dat het kan leiden tot maagklachten en diarree. Het is veilig voor honden en niet giftig.

Hoe Diarree Bij Honden Te Behandelen?

Aquaphor kan losse ontlasting veroorzaken omdat het een laxeermiddel is. Het kan ervoor zorgen dat de stoelgang toeneemt en meer ontlasting aanmoedigt. Het resultaat is dat uw hond last krijgt van diarree.

Dus hoe behandel je diarree? Als u nog nooit met dergelijke gevallen te maken heeft gehad, is deze remedie van cruciaal belang.

Het spijsverteringsstelsel van de hoektanden is een beetje anders dan bij mensen. In hun gevallen reist het voedsel snel de slokdarm in, van waaruit het in brokken de maag binnenkomt. Hier wordt voedsel verteerd.

Maar wanneer uw hond Aquaphor eet, wordt de maag vettig. Aquaphor kan ervoor zorgen dat uw hond meer voedsel eet, waardoor het uit de maag naar het rectum wordt geduwd. Het voedsel wordt dus niet volledig opgenomen.

U zult een grijzige of teerachtige kleur in de ontlasting opmerken. Diarree is een aandoening die kan worden veroorzaakt door diarree. Voordat u hem iets geeft, kunt u het beste telefonisch contact opnemen met een dierenarts. Hij kan een paar medicijnen of tips voorstellen die de hond ten goede zullen komen.

U kunt uw kind een neutraal dieet geven om diarree te behandelen. Deze diëten bevatten weinig vet en vezels. Honden zullen het voer zeer snel opnemen. Het bevordert ook een goede stoelgang.

Om neutraal voedsel te bereiden, moet je mager vlees en rijst apart koken. Meng ze vervolgens terwijl u boter, zout of kruiden vermijdt.

Geef hem kleinere porties en let op zijn reactie. U kunt het bedrag dat u biedt verhogen als hij niet kan weerstaan. Houd het neutrale voedingsdieet 3-4 dagen aan en neem dan langzaam gewone voedingsmiddelen op.

Tijdens het proces moet je hem voldoende water geven, zodat hij geen last heeft van uitdroging.

Moet Ik Naar Een Dierenarts Gaan?

De meeste gevallen, nee. Het is onwaarschijnlijk dat Aquaphor complicaties veroorzaakt die de aandacht van de dierenarts vereisen.

De meeste dierenartsen raden aan om uw hond kleinere hoeveelheden vaseline te geven om de stoelgang te vergemakkelijken en constipatie bij honden te verlichten. Aquaphor is een vergelijkbare stof, het is niet anders.

Maar als uw hond een grotere hoeveelheid Aquaphor heeft ingenomen, kunt u het beste uw dierenarts raadplegen.

Zoals al benadrukt, moet u uw dierenarts raadplegen voordat u hem een neutraal dieet tegen diarree geeft. Elke hond kan unieke complicaties hebben die een andere behandeling vereisen.

Aquaphor bevat andere ingrediënten dan vaseline, zoals ceresine en lanolinealcohol, panthenol en glycerine.

Als uw hond allergisch is, kunnen deze stoffen het dagelijkse leven van uw hond verstoren. In dergelijke gevallen moet u dus uw dierenarts raadplegen.

Waarom Eten Honden Items Zoals Aquaphor? Hoe Kunnen We Ze Stoppen? )

Honden hebben een natuurlijk instinct om ongewenste stoffen te ruiken, te bijten, te likken en te consumeren. Honden zijn nieuwsgierige wezens die de wereld met hun mond verkennen. En tijdens het proces slikken ze per ongeluk dingen in die ze niet zouden moeten hebben.

Aquaphor die we op de markt vinden, is vaak geparfumeerd. De geur lokt honden om wat van de Aquaphor te likken. Hoektanden hebben een ongelooflijk reukzintuiglijk systeem.

Dus likken ze een deel om iets nieuws uit te proberen. En als de hond het lekker vindt, verbruikt hij de hele doos.

Honger is ook een andere reden waarom ze ongewenste dingen eten. Ze hebben een snelle stofwisseling en verteren hun voedsel in korte tijd.

Ze zijn dus altijd op zoek naar voedsel. Ze kunnen zelfs Aquaphor consumeren in hun zoektocht naar voedsel.

Hoewel het onschadelijk en niet giftig is voor honden, moet u ze buiten het bereik van honden houden. Ze kunnen het beste in een afgesloten kast of lade worden bewaard, in plaats van op een open tafel.

Je kunt er ook voor zorgen dat hij genoeg eten krijgt, zodat hij niet constant honger heeft. Ouders van gezelschapsdieren moeten hun pups ook leren om niet met dergelijke voorwerpen te spelen.

Opsommen

U als huisdierouder moet ervoor zorgen dat uw hond niets eet wat u niet lekker vindt. Het is ook normaal dat u de steeds groter wordende aard van uw hond niet kunt bevatten.

Ze proberen graag nieuwe dingen uit. Dus deze hoektanden kunnen af en toe dingen likken die je niet zou willen. In dergelijke gevallen is het essentieel om de juiste maatregelen te nemen en niet in paniek te raken.

Overleg met je dierenarts, volg de maatregelen en het komt goed met je harige vriend.