Organiseer het ultieme Thanksgiving-diner voor honden, waar eigenaren van gezelschapsdieren en hun huisdieren jaloers op zullen worden

Onze toprecepten zijn opgenomen in onze gids voor het organiseren van het perfecte Thanksgiving-diner. We weten dat ze misschien dol zijn op het beste droge hondenvoer, maar uw hond zal blij zijn met deze vakantietraktaties die hondvriendelijk zijn.

Hoewel je misschien nog steeds aan Halloween denkt (bekijk onze selectie voor de beste Halloween-hondenkostuums), zal de volgende feestelijke vakantie hier zijn voordat je het weet. U bent op de juiste plek als u aan de slag wilt gaan met menuplanning. Maar eerst een paar veiligheidstips!

Accidentele vergiftigingen komen heel vaak voor bij honden vanwege hun liefde voor tegensurfen. Houd bij het bereiden van de menselijke elementen van uw feestelijke voer uw hond buiten de keuken of veilig in zijn bench om te voorkomen dat hij iets eet wat hij niet zou moeten doen.

Het kan voor uw hond verleidelijk zijn om alle kalkoenbotten op te eten. Deze botten kunnen echter schade aan de maag van uw hond veroorzaken, dus u kunt ze het beste in de prullenbak gooien. Honden houden van vulling, maar het kan verslavend zijn.

Er zijn tal van heerlijke Thanksgiving-gerechten waar uw hond dol op zal zijn. Sperziebonen, zoete aardappelen en pompoen bevatten allemaal belangrijke vitamines en mineralen die uw hond gezond houden. Kalkoenvlees is ook geweldig, zelfs als het een vette huid heeft. Je kunt zelfs zoete lekkernijen maken voor je pelsbaby! Deze zullen je misschien niet aanspreken, maar er zijn veel andere opties.

Dus, zonder verder oponthoud, laten we je regelen met een Thanksgiving-diner voor honden waarbij je viervoetige buren in de rij staan om het blok.

Meer tips en adviezen vind je hier.

  • Beste hondenmand: geef je hond de perfecte nachtrust
  • Het beste hondenspeelgoed: zes opties om uw hond geamuseerd te houden
  • Het beste hulpmiddel voor het trimmen van honden: zorg ervoor dat uw hond er schoon en netjes uitziet, in ieder geval tot de volgende wandeling.

Feestelijke Gehaktballen

Bereidingstijd: 15 minuten

Baktijd: 20 minuten

Maakt 15-20 gehaktballen

Ingrediënten lb gemalen kalkoenkop
pompoenpuree
1 eierdopje
spinazie, los verpakt
2 eetlepels peterselie
Fijn geraspte kop wortel
1 kop bruine rijst, gekookt

Instructies
Verwarm de oven voor op 400F. Bereid een bakplaat voor.
Begin met het koken van de bruine rijst. Meng in een
keukenmachine de pompoen, het ei, de spinazie en de peterselie.
Voeg dit mengsel toe aan de gemalen kalkoen in een grote kom en meng
. Voeg vervolgens de geraspte wortelen en rijst toe.
Gebruik een eetlepel van het mengsel om met je handen een bal te vormen. Leg op het vel en kook gedurende 15-20 minuten

Tip
Maak je geen zorgen als je geen keukenmachine hebt. Je kunt deze gehaktballen nog steeds maken, gewoon hakken en met de hand mixen.
Gebruik gewoon een vork om te controleren of de gehaktballen gaar zijn. Als ze gemakkelijk afbrokkelen, kook dan nog 3-5 minuten.

Gezond Kalkoenbrood

Bereidingstijd: 10 minuten

Baktijd: 45 minuten

4 porties

Ingrediënten 1 lb magere, gemalen kalkoen
1 groot ei
Kop ouderwetse haverkop in
blokjes gesneden tomaten (met vloeistof en zonder natrium)
kop wortelen, in kleine blokjes gesneden
kop sperziebonen, in blokjes gesneden (vers of bevroren en ontdooid)
kop bruine rijst of quinoa, gekookt

Bereiding
Verwarm de oven voor op 191 C
Kook de bruine rijst of quinoa
In een grote kom alle ingrediënten goed door elkaar mengen. Spreid het mengsel uit in een broodvorm van 5 x 18 cm en bak 45 minuten.
Snijd in hapklare stukjes. Bewaar afgedekt in de koelkast, of vries in

Tip
Dit is een geweldig recept om vooruit te maken. Als het brood gaar is, koelt u het af, snijdt u het in afzonderlijke porties en bewaart u het in een diepvriesbestendige zak of container. Snijd het brood indien nodig in plakjes en plaats het in een bak of zak die een nacht kan worden ingevroren.

Smaak-Bom Koekjes

Bereidingstijd: 35 minuten

Baktijd: 25 minuten

Maakt 25 koekjes

Ingrediënten
1 pond gemalen kalkoen
2 eetlepels koolzaadolie
2 middelgrote wortelen
2 middelgrote zoete aardappelen
1 kop rijstmeel, plus extra voor het rollen
1 kop snelkokende haver
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel kaneel
theelepel gemalen gember
3 eetlepels honing
2 eieren, goed geslagen
Kopje gedroogde veenbessen, gehakt
1 el gehakte peterselie

Instructies
Verwarm de oven voor op 350F
Kook de kalkoen in een grote koekenpan met 2 eetlepels olie. Giet de kalkoen af om overtollige olie te verwijderen en zet opzij om af te koelen.
Snijd de uiteinden van de wortelen. Doe in een kom met water. Magnetron 4 minuten op hoog vermogen. Haal uit de magnetron en laat afkoelen. Als de wortelen zijn afgekoeld, snijd ze in fijne blokjes.
Prik met een vork in beide zoete aardappelen 5-6 keer. Magnetron 4 minuten op de hoogste stand, of tot de aardappelen zacht zijn. Verwijder na afkoeling de schil en pureer tot er geen klontjes meer zijn.
Voeg de droge ingrediënten toe aan een kleine kom: rijstmeel, haver, knoflookpoeder, kaneel en gember, goed mengen
Voeg vervolgens in een middelgrote mengkom de zoete aardappel, honing en het ei toe – meng goed om alles gelijkmatig te mengen, voeg dan de kalkoen, wortelen, veenbessen en peterselie toe en roer om te combineren
Voeg als laatste de droge ingrediënten toe aan de natte; met je handen alles goed mengen en het mengsel tot een bal vormen en op een met rijstmeel bestoven oppervlak leggen.
Uitrollen met een deegroller tot ongeveer 1/10 cm dikte (niet dunner)
Gebruik je favoriete koekjesvormer om koekjes uit te snijden. Leg ze op met bakpapier beklede bakplaten.
Bak ongeveer 25 minuten, of tot de randen licht goudbruin zijn.
Laat volledig afkoelen

Tip
Bewaar deze koekjes in een luchtdichte trommel tot een week in de koelkast of vries ze in en ontdooi ze indien nodig.

Hondensnoepjes Met Appel En Cranberry

Voorbereidingstijd: 10 minuten

Baktijd: 10-15 minuten

Maakt 2-3 dozijn traktaties

Ingrediënten
1 kopje verse veenbessen
1 kopje appelmoes
2 kopjes volkoren broodmeel
1 theelepel gemalen kaneel
Kopje melk, amandelmelk of water

Bereiding
Verwarm de oven voor op 177 C en bekleed een bakplaat met bakpapier of een siliconen bakmat.
Pureer de cranberry’s en meng met de appelmoes. Meng melk, kaneel en volkoren meel tot het deeg goed gemengd is.
Maak een bal deeg en rol deze op een met bloem bestoven oppervlak. Snijd met een uitsteekvormpje.
Leg ze op een voorbereide bakplaat en bak ze 10 tot 15 minuten of tot ze aan de randen bruin zijn.
Koel af en zet in de koelkast

Tip
Als je geen verse veenbessen hebt, kun je deze vervangen door gedroogde veenbessen. Meng de gedroogde veenbessen en de appelmoes in plaats van ze te mengen.